Om ENERGI-bloggen


ENERGI-bloggen drives av klimaekspertene.no

Klimaekspertene er din ekspert på varmepumper, energi og inneklima. Hos oss finner du et bredt utvalg varmepumper fra Panasonic og diverse tilbehør til din varmepumpe. Vi tilbyr service på alle typer varmepumper og gir deg tips og råd slik at du får en varmepumpe som er tilpasset deg og din boligs behov. Vi ønsker å være din lokale ekspert på et sunt inneklima.

Hvilke alternativ har man når det kommer til oppvarming, nedkjøling og et mer helsemessig innomhusklimat? Hvilke tekniske fremsteg blir gjort innenfor de ulike teknologiområdene? Hva kan du gjøre for å effektivisere dine energibesparelser eller ta miljøhensyn?

Om du skal kjøpe en luft til luft varmepumpe, hvilken skal du velge og hvor kan du kjøpe den? Hva er forskjellen på luft varmepumpe og luft til vann varmepumpe? Hva må man ta i betraktning ved utskifte av oljefyr? Hvordan ser den politiske agendaen for klimasmarte løsninger ut?

Det er mange spørsmål og med ENERGI-bloggen ønsker vi å skape en "tips og råd" side på nettet som kan fungere som et informasjonsforum når det kommer til energi og klimasmarte løsninger. Vi deler vår egen informasjon, men forsøker også å samle så mye informasjon og synspunkter som mulig innenfor et enkelt emne. Dersom du har egne synspunkt, kunnskap eller tips vedrørende et tema så nøl ikke med å kommentere direkte på bloggen eller ta kontakt med oss.