STYR VARMEPUMPEN HVOR ENN DU ER

09.01.2019

Med Comfort Cloud og WIFI-kit fra Panasonic kan du enkelt justere varmen uansett hvor du er via smarttelefon. Dersom modellen du har ikke kom med dette innebygd kan du enkelt montere det hjemme selv, uten hjelp fra installatør.

Fjernstyring er kompitabelt på alle Panasonic varmepumper i salg hos Klimaekspertene

Når temperaturen raskt endrer seg og går opp på varme sommerdager er det fint å kunne justere inneklimaet hjemme eller hvis du har vært bortreist en periode og kommer hjem igjen. Ikke minst er det praktisk å fjernstyre varmen når minusgradene sniker seg på nå i vinterhalvåret - for eksempel ved å stille opp temperaturen en time før du kommer hjem slik at det er varmt og behagelig når du kommer inn døren. 

Mens du tidligere måtte kontakte installatør for å montere fjernstyring, kan du nå enkelt sette opp dette selv med Panasonics nye WIFI-kit CZ-TACG1.

Enkel montering

Det nye WIFI-kittet CZ-TACGI passer til alle Panasonic varmepumper i salg hos Klimaekspertene. De nyeste modellene (Design gulvmodell og Icebreaker) har dette innebygd. Enheten er liten i størrelse og enkel å feste i varmepumpen for å så koble i internettrouteren du har hjemme. Når du har koblet varmepumpen til internett kan du fjernstyre den via appen Panasonic Comfort Cloud som du finner gratis både til iOS og Android. 

Last ned Panasonic Comfort Cloud appen for iOS her og Android her.

Full kontroll over temperatur, inneklima og strømforbruk

Comfort Cloud appen gir deg full oversikt og kontroll over temperaturen og inneklimaet i huset eller på hytta - uten at du selv er tilstede. Skru varmepumpen av og på og still inn ønsket temperatur eller kjøling. Appen gjør det også mulig å forhåndsstille temperaturene for helgen eller uken som kommer. Du kan også sjekke utendørstemperaturen og strømforbruket ditt - som gir deg full kontroll over varmepumpens energiforbruk. Juster viften og still inn hvor kraftig den skal være og hvilken retning du vil at luften skal blåse, eller sett anlegget i stille modus. Totalt kan appen registrere inntil ti lokasjoner med tyve enheter hver.

Modeller med WIFI styring inkludert

De nyeste modellene design gulvmodell og Icebreaker har allerede fjernstyring integrert og trenger ikke installasjon. 

Ta kontakt med Klimaekspertene dersom du ønsker å bestille WIFI-kit eller har spørsmål om fjernstyring.