BLOGG

Les ukas nytt
 

Det å ha et godt inneklima er avgjørende for din families helse og velvære. I et samfunn hvor flere og flere får astma og allergier kan et godt inneklima virke forebyggende og lette på plagene.

Street View-bilene til Google er nå utstyrt med sensorer som måler luftforurensning, slik at du direkte på nettet kan sjekke luftkvaliteten der du befinner deg og unngå områdene på utsatte tidspunkt.

Studier viser at et bedre inneklima gjør oss mer produktive, våkne og opplagte. Panasonic varmepumper bidrar til økt sirkulasjon av luften innendørs, slik at du får et bedre inneklima!

Savner du å tørke klærne utendørs, og kjenne den friske lukten i både sengetøy og klesplagg? På vinterhalvåret med snø og kulde er det ikke de samme forholdene for å tørke klær ute, og man blir tvunget til å tørke klesvasken innendørs. Dette fører til mer fuktighet i luften, noe som ikke er optimalt for inneklimaet. En varmepumpe vil derimot...

Alle norske strømkunder har nå fått installert en smart strømmåler i hjemmet sitt. Denne nye strømmåleren måler strøm mer effektivt og nøyaktig enn tidligere. Mange opplever at strømregningen øker som en følge av dette, fordi strømprisen varierer fra time til time.

Det å ta vare på miljøet blir viktigere og viktigere, og med små grep kan man utgjøre en stor forskjell. Her er våre tips til et mer miljøvennlig hjem!

inverterteknologi går ut på at varmepumpens kompressor er turtallsregulert. Varmepumpen tilpasser turtallet i kompressoren etter varme- eller kjølebehovet i boligen.

For mange er hovedformålet med anskaffelse av varmepumpe å spare penger, samtidig som man øker komforten i hjemmet med et bedre inneklima. Men om man for eksempel ender opp med å kjøpe et produkt som ikke er tilpasset boligen og energibehovet i husholdningen er det ikke sikkert man får så stor uttelling på strømregningen likevel og det kan ta...