BLOGG

Les ukas nytt
 

De aller fleste av oss husker nok sommeren 2018 som ingenting annet enn varm. Norge hadde en ekstrem varm og tørr periode som begynte i Mai og varte helt til starten av August, flere steder i Norge ble det også satt rekordvarme. Hele 8 fylker slo rekordvarme i Juli i fjor, Oslo var også en av de som slo sin hele 117 år gamle rekord på 35,4 grader. ...

Har du alarm fra Verisure? Med appen Verisure varmepumpestyrer kan du kontrollere både alarm og temperatur i boligen eller på hytta selv om du ikke er tilstede.

Vi bruker i gjennomsnitt en tredjedel av livet vårt i sengen. Mange kan fort tenke at dette er bortkastet tid, men det er om natten kroppen restituerer og lager energi så du våkner uthvilt til en ny dag. Riktig temperatur på soverommet og et sunt inneklima kan ha mye å si for søvnkvaliteten spesielt på varme dager.

Søvn har en helbredende, gjenoppbyggende og forebyggende virkning på flere områder og når man sover skjer det mer enn man skulle tro inne i kroppen. Vi ser nærmere på hva som skjer i kroppen når man sover og hva som skjer når man får for lite søvn.

Kjenner du deg igjen i å ligge søvnløs på varme sommernetter fordi det er for varmt på soverommet? En god natts søvn er helt avgjørende for helsen vår. Bruker du varmepumpen som aircondition har du en rimelig og effektiv måte å holde huset svalt og deilig selv på varme sommernetter!

Dersom du har fukt og mugg i boligen har det svært negativ innvirkning på inneklimaet. Et dårlig inneklima er en stor årsak til vanlige plager som trøtthet, hodepine og forverring av astma- og allergier.

Et sunt inneklima er viktig for hele familiens helse og velvære. Mange av dagens renholds produkter inneholder miljøstoffer som verken er bra for oss eller planeten og som kan påvirke miljøet negativt. Her kommer tips og anbefalinger til miljøvennlige produkter og tiltak man kan gjøre for å få et mer miljøvennlig inneklima!

Er du plaget av pollenallergi, men allikevel glad i planter og blomster? Fortvil ikke, det finnes flere allergivennlige planter du trygt kan velge som også bidrar til et friskt inneklima.